Overvaller gezocht in Velp, twee anderen al opgepakt

Foto: Politie / Bureau GLD

VELP – Bij een overval op een man in Velp is de politie nog op zoek naar de laatste van drie daders. Kun jij helpen? De overval vindt plaats op dinsdag 3 maart. De bewoner loopt naar zijn huis aan de Emmastraat en daar staan drie mannen op hem te wachten. Hij laat ze binnen.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

In zijn woning wordt hij zo toegetakeld dat de man terechtkomt op de intensive care van het ziekenhuis. De drie gaan ervandoor, ze nemen de auto van hun slachtoffer mee. De wagen wordt teruggevonden. Uitgebrand, op een fietspad bij het Immerloo Park in Arnhem.

De politie roept de man die zich nog niet heeft gemeld op dat alsnog bij haar te doen. Politiewoordvoerder Sigrid Passchier: ‘Deze oproep geldt ook voor kijkers die hem herkennen.’

Als dat zo is of als je een andere tip in deze zaak hebt, bel dan 0800-6070 of (anoniem) 0800-7000. Het zaaknummer is 2020098726. Er is ook een tipformulier op de website van de politie en dat vind je hier.