Politie waarschuwt voor pannenverkoper aan de deur

foto: Pixabay

RHEDEN – De politie kreeg afgelopen weekend meerdere meldingen binnen van een man die pannensets aan de deur verkoopt. Omdat de man wel een pannenset levert is zijn actie in de kern niet meteen strafbaar. Maar ze werden wel verkocht voor een fors prijskaartje.

De man begon een praatje met buurtbewoners in Ellecom en Rheden. Hij vertelde bewoners dat er een “gehandicaptentocht” georganiseerd zou worden in de buurt van hun woning. Vervolgens gaf hij aan dat hij van een horecabeurs kwam en een pannenset in de aanbieding had.

Het betrof een blanke, gezette man van circa 40 jaar oud. Hij zou donker blonde haren hebben welke achterovergekamd waren. De man zou netjes gekleed zijn en in een zwarte auto rijden met een vrij nieuw kenteken. Het merk / type is nog onbekend. Heeft u meer informatie, bel de politie: 0900 – 8844.