Opnieuw Koninklijke Onderscheiding uitgereikt in Velp

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Burgemeester Carol van Eert heeft dinsdagavond een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Nelly Engers-van Hagen. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De 57-jarige Nelly Engers-Van Hagen ontvangt de onderscheiding omdat ze al ruim 39 jaar actief is bij Buurthuis De Poort. Het Buurthuis in Velp is in haar huidige vorm ontstaan in 2013. Mevrouw Engers-Van Hagen heeft zich, met succes, actief ingezet het Buurthuis open te houden.

Buurthuis De Poort
Ze is betrokken bij bijna alle vaste activiteiten van het Buurthuis voor inwoners in de leeftijd van 2 tot 90 jaar. Daarnaast is ze ook kartrekker voor activiteiten als de stratenspeeldag, de dag van de buurt, het Sinterklaasfeest, het kinderkerstdiner en de Halloweenavond. De laatste jaren zit mevrouw Engers-Van Hagen ook in het bestuur van Buurthuis De Poort. Daarnaast is ze ook nog eens verkeersregelaar bij herdenkingen en festiviteiten georganiseerd door de Stichting Velp voor Oranje.