De Steeg, Ellecom en Rozendaal krijgen ook glasvezel

Foto: Pixabay

REGIO – Er is goed nieuws voor inwoners van De Steeg, Ellecom en Rozendaal. Er komt glasvezel. De glasvezelcampagne die het bedrijf Glasvezel Buitenaf voerde in De Steeg, Ellecom en Rozendaal is succesvol verlopen. Het glasvezelnetwerk zal worden aangelegd.

Wethouder Marieke Albricht-Brinkman uit Rozendaal is blij: “Wat fijn dat we het quotum hebben gehaald en glasvezel in Rozendaal wordt aangelegd. Niet voor niets heeft ons coalitieakkoord de titel ‘op naar een toekomstbestendig en duurzaam Rozendaal’. Glasvezel draagt daar wat mij betreft aan bij.”

Voorbereidingen aanleg starten binnenkort
De voorbereidingen voor de aanleg zijn al gestart. Glasvezel buitenaf verwacht aan het einde van dit jaar nog starten met de aanleg hoopt dat medio 2021 de aanleg in De Steeg, Ellecom en Rozendaal gereed is. Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden komende week geïnformeerd.