Ellecomse Tamara Onos schrijft boek over alledaagse gevaren

Foto: bibliotheek Dieren

ELLECOM – Tamara Onos, in het dagelijks leven arbeidshygienist en hoge veiligheidskundige, heeft een boek geschreven met de titel: ‘Hoe zit dat nou?’ In haar nieuwe boek legt ze uit hoe je omgaat met die alledaagse gevaren. De presentatie van het boek dinsdag in de bibliotheek van Dieren.

Feiten en fabels over gevaar
Het boek bevat veel korte verhalen over het herkennen en negeren van alledaagse gevaren. Fluitend gevaren trotseren omdat je ze simpelweg niet herkent of je druk maken terwijl dat niet nodig is. Tamara Onos vertelt de lezer welke gevaren je wel moet herkennen en welke je rustig kunt negeren.

Het boek bevat verhalen die beginnen met krantenberichten of anekdotes en geven informatie over allerlei verschillende onderwerpen. Je leert wat de gevaren zijn, hoe deze worden ingeschat en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Presentatie online te volgen
Het boek van Tamara Onos wordt dinsdagavond gepresenteerd in de bibliotheek van Dieren. De bijeenkomst, waarbij drie experts vertellen over gevaren, is ook on-line te volgen via de site van de bibliotheek. Het boek is vanaf woensdag te koop en is ook te verkrijgen als e-book.