Boze Facebook-post blijkt grote vergissing te zijn

Foto: Facebook/VVO/GLD

ROZENDAAL – Een gevalletje ‘wie doet nou zoiets’? Commotie donderdagavond in Rozendaal bij de voetballers van VVO. Op de Facebook-pagina van de club wordt met verbazing geconstateerd dat het scorebord weg is.

“Vanavond tot de bizarre ontdekking gekomen dat ons scorebord verdwenen is! Huh? Wat moet je daar nou mee?! Toegegeven: het is een stuk origineler dan het wegnemen van een middenstip. Ook een stuk zwaarder”, schrijft de Facebook-beheerder van de Velpse Voetbalvereniging Olympia.

“Dit zijn kostbare installaties voor een voetbalclub. Hopelijk is dit een ‘ludieke’ en ‘grappig bedoelde’ actie en zien we ons bord weer snel terug!”

Een telefoontje met Frans Budel, in het bestuur van VVO verantwoordelijk voor de accommodatie op sportpark De Pinkenberg, schept al snel duidelijkheid. “Een bericht op Facebook? Dat moet er dan maar snel weer af”, reageert Budel.

Volgens Budel is het scorebord weg voor een opknapbeurt. “We hebben het gedemonteerd en als het is opgeknapt en vernieuwd hangen we het bord weer op.”