OERRR organiseert wolventocht voor kinderen

Foto: provincie Gelderland

RHEDEN – OERRR organiseert op woensdag 26 augustus van 14.00 tot 16.00 uur een wandeltocht met een gids. Samen gaan ze op zoek naar de wolf. Volgens Natuurmonumenten is de das niet meer het grootste roofdier van Nederland maar de wolf. En Natuurmonumenten is ook erg blij met de komst van de wolf.

De gids vertelt tijdens de tocht alles over de sporen die wolven achterlaten. Wist je al dat de pootafdruk van een wolf er ongeveer hetzelfde uitziet als die van een grote hond? Maar wolven laten meer sporen achter. Wat wolven eten is in de keutels te zien. De gids zal je er meer over vertellen.

Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom. De kosten voor deelname aan deze gezinsactiviteit zijn 4,20 voor kinderen en 6,00 voor niet-leden. De start is bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.