Velpsch maal in Buurthuis de Poort

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Samen heerlijk eten, contact met elkaar, jong of oud, het maakt niet uit. Samen eten is altijd gezelliger en lekkerder dan alleen. Het heerlijke eten wordt door bewoners van Velp gemaakt voor de bewoners van Velp. Samen eten kan weer op woensdag 2 september om 17.00 uur

Dit keer wordt het een Syrische maaltijd. Als hoofdgerecht serveren we Kipshoarma met Arabisch brood met alsnagerecht Warbat. Warbat is een toetje van mozzarella en mascarpone in filodeeg, met rozenwater en suiker.

Bij Marten Zweers, beheerder van de Poort, kan iedereen tot de maandag voorafgaand aan het Velpsch Maal aanmelden om 12 uur aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. De kosten zijn wel verhoogd van 4,50 naar 5 euro. Kijk voor meer info op Buurthuisdepoort.nl.