FormulierenHulp Rheden helpt bij Week van Lezen en Schrijven

Foto: Pixabay

REGIO – Ook in deze gemeente zijn nog steeds veel mensen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en/of digitale vaardigheden. Dus ook in het omgaan met de computer of smartphone. Daarom helpt FormulierenHulp Rheden mee tijdens de Week van Lezen en Schrijven.

Heeft u zelf ook moeite met lezen, schrijven, omgaan met de computer of de mobiele telefoon?

De FormulierenHulp helpt bij het invullen van lastige formulieren en het begrijpelijk maken van moeilijke brieven. Er is een computer aanwezig om samen formulieren digitaal in te vullen of aan te vragen. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt gewoon langskomen. Deze hulp is gratis.

Waar en wanneer is de FormulierenHulp Rheden bereikbaar?
Iedere maandag van 9:30 tot 11:30 in Het Duynhuis, Van der Duyn Van Maasdamstraat 63 in Dieren.
Iedere woensdag van 13:30 tot 15:30 in De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp.
Iedere donderdag van 9:30 tot 11:30 in Het Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden