Kasteel Rosendael voortaan het hele jaar open

Kasteel Rosendael Rozendaal
Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – Kasteel Rosendael is voortaan het hele jaar zes dagen per week open. De bezoeker kan zelf een programma voor de dag samenstellen behalve op maandag, dan is het kasteel gesloten.

Bezoekers kunnen van vrijdag t/m zondag zelf het kasteel ontdekken van 11.00 tot 17.00 uur met een hand-out of de gratis IZI Travel app. Hierdoor kunnen bezoekers op eigen tempo rond lopen in de salons en het kasteel.

Op het kasteel worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, van huiskamerconcerten tot themarondleidingen en kinderfeestjes. Ook is het mogelijk een privé rondleiding te reserveren, te trouwen in de torenzaal of rozentuin of te vergaderen in één van de kasteelzalen. Een overzicht van alle activiteiten en is te vinden op www.glk.nl/rosendael.