Mannen opgepakt na zware mishandeling in Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De politie heeft woensdagmiddag een 26-jarige man uit Velp en een 46-jarige man uit Rheden aangehouden voor een zware mishandeling in Rheden. De twee zitten vast en worden deze week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op 8 augustus van dit jaar kreeg de politie rond 00.30 uur een melding binnen dat er twee mannen zwaargewond op straat lagen aan de Broekveldseweg in Rheden. Er zou een vechtpartij zijn geweest, waarna de daders ervandoor waren gegaan. Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen de twee slachtoffers aan.

Na een uitgebreid onderzoek en met hulp van getuigen kwam de politie uit bij de twee mannen die zijn opgepakt. Het duo wordt verdacht van betrokkenheid bij de vechtpartij. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Door: Mediapartner Studio Rheden – Redactie