Studiekring start gespreksgroep in Dorpshuis Rheden

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

DIEREN – Studiekring De Verdieping is een groep 50-plussers die sinds enige jaren tweewekelijks bij elkaar komt in de Bibliotheek Dieren om te praten over allerlei onderwerpen die hen bezighouden. Nu komt er ook een tweede gespreksgroep in het dorpshuis in Rheden.

De 50-plussers praten bijvoorbeeld over filosofie, communicatie, psychologie, maatschappij en religie. Maar ook meer persoonlijke aspecten als levensvragen, spiritualiteit en zingeving komen aan bod.

Studiekring De Verdieping zal in de oneven weken, op dinsdagen van 14.00 -16.00 uur bij elkaar komen in het Dorpshuis in Rheden. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 6 oktober. Op zaterdag 3 oktober van 14.00 tot 16.00 uur is er een kennismakingsbijeenkomst van de nieuwe studiekring in Dorpshuis Rheden.