Ondernemers in Velp starten buurtpreventieteam

Foto: Studio Rheden

VELP – Met hulp van de ondernemersvereniging heeft wethouder Ronald Haverkamp een buurtpreventiebord opgehangen in De Overtuin in Velp.

De ondernemersvereniging Velp heeft samen met ondernemers uit de Hoofdstraat en de aangrenzende winkelstraten een buurtpreventieteam opgericht. Om dit kenbaar te maken zijn er drie borden opgehangen op strategische plekken in het centrum van Velp: bij De Overtuin, de Emmastraat en De Vlashof.

Buurtpreventieteam
Met deze borden hopen de ondernemers criminelen af te schrikken door te laten zien dat er een buurtpreventieteam actief is. Een buurtpreventieteam signaleert verdachte situaties in de directe omgeving en alarmeert de politie. De deelnemers van het buurtpreventieteam lichten elkaar in via WhatsApp, zodat de verdachte in beeld blijft en de politie ter plaatse is.

Het bericht Ondernemers in Velp starten buurtpreventieteam verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden – Redactie