IVN organiseert zwerftocht jagers en verzamelaars

Foto: Lucianne Le Coultre / IVN

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom organiseert op zondag 18 oktober om 11.00 uur een zwerftocht jagers en verzamelaars. Deze start vanaf parkeerplaats de Lappendeken aan de  Diepesteeg en de Beekhuizenseweg in De Steeg.

Deze zwerftocht van ongeveer 10 km wordt een echte overlevingstocht in de natuur. Iedereen krijgt een taak in deze overlevingstocht: wie gaat er zoeken naar eetbare natuur? Wie gaat dat verzamelen? Wie gaat vuur maken met de vuurboog? En wie wordt de vuurdrager en is verantwoordelijk voor het bewaken van het vuur?

Het is idee is: blijf actief uit je ogen kijken, let op wat de natuur je vertelt en wat er eventueel te halen valt. Deze zwerftocht duurt 3- 4 uur. Aanmelden noodzakelijk via www.ivnoostveluwezoom.nl. Deelname is gratis.