Identiteit oplichter met pinpas in Velp bekend

Identiteit oplichter met pinpas in Velp bekend Foto: Studio Rheden

VELP – De politie is verder in het onderzoek naar een oplichter die voor duizenden euro’s pinde bij een bank in Velp met een pinpas van een man uit Rheden. De identiteit van de verdachte is bekend bij de politie. De beelden van de man werden vorige week getoond in het opsporingsprogramma BureauGLD.

Het slachtoffer werd gebeld door een man die zei van de bank te zijn en dat er was geprobeerd geld van zijn rekening te halen. De man aan de telefoon verzekerde dat dit kon worden verholpen en dat iemand bij hem thuis de bankpas zou ophalen.

Vervolgens werd er voor duizenden euro’s gepind bij een bank in Velp. De complete bankrekening van het slachtoffer werd geplunderd. Een week later, na het tonen van de beelden, kan de politie melden dat de identiteit van de man bekend is.

 

Het bericht Identiteit oplichter met pinpas in Velp bekend verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden