Gemeente Rheden helpt met betaalbare zorgverzekering

Foto: Studio Rheden

REGIO – De nieuwe zorgpremies voor 2021 zijn bekend. De gemeente Rheden biedt inwoners met een laag inkomen ook de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een collectieve aanvullende zorgverzekering. De gemeente heeft afspraken met Menzis gemaakt over een betaalbare en goede collectieve (aanvullende) verzekering.

Deze verzekering biedt een korting aan en de gemeente doet ook een financiële bijdrage. Overstappen naar een andere zorgverzekering of een andere polis afsluiten bij de huidige kan overigens nog tot en met 31 december 2020.

Mensen met een laag inkomen die willen weten of ze voor deze collectieve verzekering in aanmerking komen, kunnen terecht op www.rheden.nl/zorgverzekering. Mensen die hulp nodig hebben kunnen tot en met 10 december contact opnemen met de gemeente via het contactformulier op de website van Rheden.

 

Het bericht Gemeente Rheden helpt met betaalbare zorgverzekering verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden – Redactie