Politie zoekt nog steeds naar daders autobranden

Politie zoekt nog steeds naar daders autobranden Foto: Persbureau Heitink

VELP – In Velp zijn twee weken geleden in de nacht van vrijdag op zaterdag twee auto’s in brand gestoken binnen een tijdbestek van twee uur. Dat gebeurde aan de Waterstraat, ter hoogte van de kruising met de Graaf Ottostraat. De politie is nog steeds op zoek naar daders van de autobranden.

Voor de eerste brand rukten de hulpdiensten om 2.30 uur uit. De auto brandde helemaal uit. De brandweer en politie waren nog maar net weg, of er ging om 4.15 uur nog een auto in brand, aan de overkant, weer ter hoogte van dezelfde kruising. Vermoedelijk is de ruit ingegooid, waarna er brand is gesticht.

De politie hoopt op bruikbare tips over beide autobranden en op bruikbare camerabeelden van verdachte zaakjes tussen 2.00 en 4.00 uur uit de omgeving.

Door: Mediapartner Studio Rheden