Geen nieuwjaarsreceptie maar nieuwjaarsfilm bij gemeente Rheden

Geen nieuwjaarsreceptie maar nieuwjaarsfilm bij gemeente Rheden Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Door de coronamaatregelen is het bij de gemeente Rheden niet mogelijk een nieuwjaarsreceptie te houden. Deze keer was de bedoeling dat inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen en het college elkaar zouden ontmoeten in het dorp Rheden.

Nieuwjaarsfilm
Om toch iedereen een goed jaar te kunnen wensen, is er een nieuwjaarsfilm opgenomen met als thema ‘Zicht op perspectief’.

Omdat de receptie zou plaatsvinden in het dorp Rheden, gaan burgemeester Carol van Eert en dorpswethouder Ronald Haverkamp in deze film op bezoek bij een aantal Rhedenaren. Samen kijken ze terug op 2020 en blikken ze vooruit op 2021.

Het bericht Geen nieuwjaarsreceptie maar nieuwjaarsfilm bij gemeente Rheden verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden