Rheden wil gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire helpen

Rheden wil gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire helpen Foto: Pixabay

DE STEEG – Binnen de gemeente Rheden zijn er naar verwachting 19 gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire. Deze ouders werden mogelijk onterecht door de Belastingdienst aangemerkt als fraudeur en kwamen in grote problemen door het onterecht stopzetten van de kinderopvangtoeslag. Rheden wil deze mensen gaan helpen.

Hulp bij uw zorgen
Gemeente Rheden kan zich voorstellen dat sommige inwoners als gedupeerde door deze toeslagaffaire in de problemen bent gekomen. Als er naast de hulp en compensatieregeling die al geboden wordt, er nog vragen zijn of hulp nodig is op het gebied van schulden, wonen, zorg, gezin en werk, dan kunnen inwoners dit ook bij de gemeente Rheden aangeven.

Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de gemeente Rheden via het contactformulier op de website of bellen naar (026) 49 76 911 (ma t/m vr van 9.30 tot 12.300 uur). Samen met de inwoners bekijkt de gemeente Rheden dan op welke manier ondersteuning kan worden geboden.

Door: Mediapartner Studio Rheden