Posbank weer op slot ondanks experiment tegen drukte

Posbank weer op slot ondanks experiment tegen drukte Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Natuurgebied de Posbank bij Rheden is zondag weer op slot gegaan omdat het er te druk werd. Een experiment met verkeersregelaars moest een te grote toestroom van bezoekers voorkomen, maar dat blijkt dus niet voldoende.

De gemeente Rheden liet rond 14.30 uur weten dat de Posbank wordt afgesloten om gevaarlijke situaties te voorkomen. Dat is een herhaling van vorig week zondag, toen het natuurgebied ook dicht ging wegens te veel mensen.

De ingezette verkeersregelaars moesten bezoekers naar een parkeerplek verwijzen. De komende tijd worden nog andere maatregelen geprobeerd. Die moeten uiteindelijk leiden tot een definitieve oplossing voor de bereikbaarheid van de Posbank.

Het bericht Posbank weer op slot ondanks experiment tegen drukte verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden