Wegen blijven gevaarlijk in Rheden en Rozendaal

Wegen blijven gevaarlijk in Rheden en Rozendaal Foto: Studio Rheden

RHEDEN – STREEK- Ondanks de inspanning van de gladheidsbestrijders blijven de wegen gevaarlijk. Op de buitengebieden liggen sneeuwduinen waar auto’s in vast rijden. Gelukkig zijn er hulpvaardige ondernemers met traktoren om de auto’s weer op gang te helpen.

Door de gladde wegen heeft inzamelaar SUEZ besloten voorlopig geen afvalcontainers te komen legen. Wanneer dit wel gebeurt is nog niet bekend maar zal via de afvalwijzer-app en socials van de gemeente Rheden bekend worden gemaakt.

Foto: Studio RhedenFoto: Studio RhedenFoto: Studio RhedenFoto: Martin SlijperFoto: Martin SlijperFoto: Martin SlijperFoto: Martin SlijperFoto: Martin Slijper

Het bericht Wegen blijven gevaarlijk in Rheden en Rozendaal verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden