Veel overlast rondom Callunaplein Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN- Na de hevige sneeuwval van afgelopen zondag beginnen de hoofdwegen weer zwart te kleuren. Gladheidbestrijders hebben vele uren gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Rondom Winkelcentrum Calluna regent het echter nog steeds klachten.

Tijdens een rondgang is te zien hoe met moeite winkelwagentjes door de sneeuw worden getrokken en hoe automobilisten moeite hebben met het parkeren op de met ijs bedekte parkeerplaatsen.

Winkelier Hans Wolsink van “Snoep & Doe” noemt het een puinhoop, hij schrijft op sociale media: ‘Fietspaden en sommige looppaden zijn levensgevaarlijk. Helaas niets aan gedaan!’

De gemeente Rheden geeft aan voorlopig niet toe te komen aan het sneeuwvrij maken van parkeerplaatsen. De prioriteit ligt bij de hoofdwegen. Die wegen blijven opvriezen door de aanhoudende vorst. Op www.rheden.nl/gladheid is actuele informatie en zijn de strooiroutes te vinden.

Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden