Dorpskerk neemt afscheid van haar predikant

Dorpskerk neemt afscheid van haar predikant Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Spankeren – Na een dienstverband van 22 jaar bij de Hervormde Gemeente Spankeren, Laag-Soeren en Dieren-Noordoost neemt dominee Joke Quik-Verweij zondag afscheid. De Kerkenraad heeft een aangepaste afscheidsbijeenkomst georganiseerd.

Komende zondag om 10 uur gaat de predikante nog één maal voor in de eeuwenoude Petruskerk. Deze dienst wordt live uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. Er zijn 30 personen aanwezig bij de dienst en het afscheid in de naastgelegen zaal Kerkhorst. Wie graag fysiek afscheid wil nemen kan hier ’s middags na 15 uur na reservering bij familie Burgers terecht in de kerk. Hiervoor kan een tijdslot van 5 minuten worden gereserveerd.

Joke Quik-Verweij wordt zondag 4 maart bevestigt als predikant van de Protestantse Gemeente Renkum-Heelsum.

Het bericht Dorpskerk neemt afscheid van haar predikant verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden