Gelderland wil 1700 hectare bos extra

Gelderland wil 1700 hectare bos extra Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De provincie Gelderland wil ook bijdragen aan het duurzaamheidsinitiatief van Staatsbosbeheer, Stichting Nationale Boomfeestdag, Buitenfonds en de Evangelische Omroep.

Inwoners van Gemeente Rheden en Rozendaal kunnen nu een boom kopen en daarmee hun eigen omgeving groener maken. Vorig jaar is al een besluit genomen om in Gelderland 1 miljoen bomen te planten. Een boom kopen kan via de website: Nederlandplantbomen.nl.

Een verslag van deze actie, een initiatief van de Evangelische Omroep, is vanaf 8 maart ook dagelijks om 16.50 uur op TV te zien via NPO 1 in ‘Nederland plant bomen’. Daarnaast zal ook NPO Zapp hier aandacht aan besteden door kinderen op te roepen geld in te zamelen voor deze actie.

Het bericht Gelderland wil 1700 hectare bos extra verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden