Wethouder Albricht-Brinkman neemt afscheid van de gemeente Rozendaal

Wethouder Albricht-Brinkman neemt afscheid van de gemeente Rozendaal Foto: Studio Rheden

RHEDEN – ROZENDAAL -Marieke Albricht-Brinkman heeft in de gemeenteraadsvergadering afscheid genomen als parttime wethouder in Rozendaal. Ze was elf jaar actief namens Rosendael’74, waarvan drie jaren als wethouder. Simon Warmerdam (70) van van Rosendael’74 neemt de functie van Marieke Albricht over.

“We gaan haar missen, in het college en in de organisatie”, aldus Burgemeester Ester Weststeijn.

“Al vanaf 2010 is Marieke een bekend gezicht in de Rozendaalse politiek. Als raadslid en fractievoorzitter, en vanaf april 2018 als wethouder, heeft ze de hand gehad in belangrijke ontwikkelingen in ons dorp: de bouw van IKC Dorpsschool, de ontwikkeling van De Del en de Steenhoek, de duurzaamheidsagenda en het vervangen van asfalt door klinkers in de straten.”

Het bericht Wethouder Albricht-Brinkman neemt afscheid van de gemeente Rozendaal verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden