Ernstig ongeval A348, gladheid niet uitgesloten

Ernstig ongeval A348

RHEDEN – Op de A348 bij Rheden heeft zaterdag vroeg in de ochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische assistentie.

Meerdere keren over de kop geslagen
Even voor 5.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een automobilist was door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en van de weg geraakt, aan het begin waar de vangrail loopt. Vervolgens zou de auto over een lengte van enkele honderden meters meerdere keren over de kop zijn geslagen, waarna het voertuig op zijn zij tot stilstand kwam onderaan het talud.

De politieagenten en een voorbijganger hebben samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer uit het voertuig gehaald en naar boven getild op de brancard. Vervolgens is het de man met ernstige verwondingen per ambulance met spoed naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen overgebracht.

De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De gladheid wordt daarbij niet uitgesloten, meldt de politie. Tot rond 8.00 uur zal de rechter rijbaan afgesloten zijn vanwege het onderzoek.

Foto: Roland Heitink

Het bericht Ernstig ongeval A348, gladheid niet uitgesloten verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden