Posbank afgesloten voor verkeer vanwege volle parkeerplaatsen

De Posbank is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Foto: archief Omroep Gelderland

RHEDEN – Het lekkere weer zorgt ervoor dat veel mensen eropuit trekken, onder meer naar de Posbank. Door de drukte die daar is ontstaan, heeft de gemeente Rheden besloten het natuurgebied af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer.

De gemeente laat aan het begin van de middag weten dat alle parkeerplaatsen bezet zijn, waardoor er niemand meer bij kan. Voor de zekerheid is de hele Posbank afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit houdt in dat een rondje rijden ook niet meer mogelijk is.

Met onder meer borden langs de weg worden mensen op de maatregel geattendeerd. “We zien je graag op een rustiger moment terug!”, laat de gemeente via haar kanalen weten.

Vorig weekend werden de wegen naar en door de Posbank afgesloten vanwege de hevige sneeuwval.

Zie ook: Posbank weer op slot ondanks experiment tegen drukte