Deze vierdaagse gaat wel door, maar natuurlijk ook aangepast

Foto: Avondvierdaagse Rheden

VELP – De avondvierdaagse van Velp en Rozendaal gaat dit jaar wel door. In tegenstelling tot de grote Vierdaagse in Nijmegen is er gekozen voor een alternatief, zo meldt de organisatie.

De avondvierdaagse in Velp en Rozendaal is van 15 tot en met 18 juni. Het is de bedoeling dat wandelaars, met hun eigen gezin, gaan lopen met een app. Als je de vier dagen hebt uitgelopen, krijg je ook een medaille, zo meldt de organisatie.

De verwachting is dat meer organisaties van avondvierdaagse voor een alternatieve opzet gaan kiezen.

Vierdaagse Velp: “Goed nieuws. We kunnen niet met teveel personen wandelen, maar we kunnen wel als gezin wandelen. Je start vanaf huis en je komt ook weer thuis aan. Hoe dan vraag je je af, nou je krijgt een app die je die 4 dagen kunt gebruiken die dan voor jou een route uitzet vanaf het begin waar je wilt starten.”