Op de koffie bij burgemeester Carol van Eert

Op de koffie bij burgemeester Carol van Eert Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Inmiddels duurt de coronacrisis al bijna een jaar. De lockdown en de avondklok vallen sommigen van ons zwaar. De eenzaamheid neemt toe, we missen we het contact met anderen. Dus onze burgemeester Carol van Eert is benieuwd hoe het met de inwoners van de gemeente Rheden gaat.

Hij nodigt inwoners daarom uit om digitaal een kop koffie met hem te drinken. Inwoners hebben een laptop, tablet of telefoon met internetverbinding, microfoon en camera nodig. En een lekker kopje koffie of thee bij de hand natuurlijk. Bij ieder koffiemoment kunnen er maximaal 8 mensen aansluiten.

Burgemeester Carol van Eert: “Ik nodig u van harte uit om met mij een kop koffie te drinken. Digitaal, zoals dat helaas past in deze tijd. Ik hoop u te ontmoeten en een laagdrempelig gesprek met u te voeren over hoe het met u gaat, welke zorgen u heeft en hoe u de coronacrisis beleeft.”

De digitale koffiemomenten duren ongeveer 3 kwartier. De koffiemomenten zijn op woensdag 3 maart 19.30 uur, maandag 8 maart 19.30 uur en vrijdag 19 maart 10.00 uur. Aanmelden kan via www.rheden.nl/kopkoffie.

Door: Mediapartner Studio Rheden