Hoe komt Dorpspark de Laak eruit te zien, bekijk de filmpjes

De Laak in Rheden. Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het ontwerp van het nieuwe Dorpspark De Laak, dat onderdeel uitmaakt van het Masterplan de Zuidflank in Rheden, is bijna klaar. Omdat een fysieke bijeenkomst in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk is, licht de gemeente het conceptontwerp via films toe.

Het ontwerp voor het Dorpspark de Laak is een uitwerking van het masterplan de Zuidflank.

Op basis van het schetsontwerp zijn vijf korte films gemaakt. In deze films legt de gemeente uit hoe bepaalde keuzes zijn gemaakt om te komen tot een betere uitstraling van het gebied waar straks de inwoners van Rheden plezier aan kunnen beleven.

Rhedenaren, die nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben kunnen hier reageren.

De kapwerkzaamheden starten al over een week in verband met de start van het broedseizoen op 15 maart.