Openluchtzwembad De Hangmat gaat eerder open

Openluchtzwembad De Hangmat gaat eerder open Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Openluchtzwembad De Hangmat in Rheden gaat al op 10 april open, dat is drie weken eerder dan gebruikelijk. Normaal start het zwemseizoen begin mei, maar de gemeente Rheden wil de inwoners eerder de kans bieden sportief bezig te zijn nu er weinig mogelijk is door de Corona-maatregelen. Het water wordt dan weer verwarmd tot 21 graden Celsius.

Bezoekers zijn vanaf 10 april weer welkom voor banenzwemmen. Kijk hier om te reserveren en voor de actuele openingstijden.

Start zwemlessen Biljoenbad
Het nieuwe Biljoenbad is vanaf 16 maart weer open voor zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar. Drie dagen na opening in december 2020 moest het Biljoenbad vanwege de Corona-lockdown alweer sluiten en volgens een woordvoerder van het zwembad staan de kinderen en de zwemdocenten te trappelen om het gloednieuwe zwembad in gebruik te nemen.

Door: Mediapartner Studio Rheden