Ernstig ongeval op Ellecomsedijk in Ellecom

Foto: Persbureau Heitink

ELLECOM – Op de kruising Ellecomsedijk met de oprit van de A348 bij Ellecom is donderdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Daarbij raakte een automobilist gewond.

Even voor 19:45 uur werden de hulpdiensten groots opgeroepen, meerdere brandweerwagens en ambulances kwamen ter plaatse. Een auto reed over de Ellecomsedijk richting Doesburg, de ander met een trailer draaide de A348 op. Mogelijk heeft één van de twee door rood gereden, waardoor het ongeluk gebeurde. De auto met trailer kwam na het ongeluk op het talud naast de oprit tot stilstand.

Bij het ongeval raakte een persoon gewond en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de weg richting Doesburg afgesloten tot zeker 22.00 uur voor onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Persbureau Heitink