Rheden deelt weer waardecheques uit voor Ikbuurtmee

Rheden deelt weer waardecheques uit voor Ikbuurtmee Foto: Studio Rheden

PURMEREND – De ‘Ik buurt mee! waardecheque’ van 7.50 euro van de gemeente Rheden zal op vrijdag 2 april voor de derde keer bij alle huishoudens op de deurmat vallen. Vorig jaar werden meer dan 100 initiatieven aangemeld.

De nieuwe ronde loopt van 2 april tot 9 mei. In deze zes weken kunnen inwoners de waardecheque direct doneren of activeren. Als de waardecheque is geactiveerd, blijft deze ook na 2 april geldig om aan een buurtinitiatief naar keuze te doneren.

Wie ook iets leuks wil organiseren kan dat nu al aanmelden op www.ikbuurtmee.nl. Initiatiefnemers hebben zo ruim de tijd om hun acties voor te bereiden en straks zoveel mogelijk waardecheques op te halen.

Wethouder Marc Budel: ’Ik merk dat Ik buurt mee! steeds meer gaat leven in onze gemeente. Nu er, door de coronamaatregelen, veel mensen thuiswerken is de eigen leefomgeving nog belangrijker geworden. Mensen komen met de meest leuke ideeën om er samen iets moois van te maken en weten hun weg naar Ik buurt mee! goed te vinden. Daar ben ik trots op.’

Het bericht Rheden deelt weer waardecheques uit voor Ikbuurtmee verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden