Volg de bekerfinale Ajax – Vitesse bij Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

REGIO – Voor de tweede keer in vier jaar tijd staat Vitesse in de finale van het KNVB-bekertoernooi. Aanstaande zondag is het zover, dan speelt Vitesse om 18.00 uur de bekerfinale tegen Ajax in de Rotterdamse Kuip. Studio Rheden is daar live bij. Studio Rheden zendt ook deze wedstrijd volledig uit.

Vanaf 17.00 uur begint de uitzending met een voorbeschouwing van spelers, de trainer en analisten. De presentatie is in handen van Jasper Lindner (GLD) en Eelco Walraven (RTV Arnhem). Vanaf 18.00 uur houden verslaggevers Jesper Giesen (RTV Arnhem) en Sander Maassen van den Brink (GLD) je op de hoogte van de ontwikkelingen in het duel.

En ook na de wedstrijd gaan we nog even door op Studio Rheden. De uitzending is deze keer ook te horen via Radio Gelderland, RTV Favoriet (Zevenaar) en Omroep Lingewaard.