Burgemeester sluit opnieuw drugspand in Velp

Foto: politie

VELP – De politie heeft vrijdagavond een inval gedaan in een woning in Velp. Daar is een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen. De drugs zijn meteen in beslag genomen. De burgemeester laat de woning meteen voor de periode van 2 maanden sluiten omdat er werd gedeald vanuit de woning.

De politie kwam de drugs op het spoor naar aanleiding van een Meld Misdaad Anoniem’ melding. Daarin werd gesproken over drugshandel vanuit een woning.

Na intensief speurwerk en postacties heeft de politie diverse personen aangehouden, waarvan de politie het vermoed had dat zij drugs hadden gehaald in/uit de betreffende woning.

Burgemeester Carol van Eert besloot de woning per direct te sluiten (art 13b opiumwet). De sloten zijn inmiddels vervangen. De deuren zijn gesloten en Justitie gaat beslissen wat er met de bewoner gebeurt. Ook zal de woningstichting ingelicht worden en actie ondernemen richting de huurder. De drugs worden vernietigd.