Burgemeester reikt Koninklijke onderscheiding uit

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert heeft maandag aan de twee inwoners van de gemeente Rheden een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Dit zijn Yvonne Versteege-van der Wal uit Dieren en Ton Jansen uit Ellecom. Eén uitreiking vindt thuis plaats en de tweede uitreiking vindt telefonisch plaats.

Ton Jansen uit Ellecom is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jansen heeft zich vanaf het moment dat hij lid werd van muziekvereniging Excelsior ingezet als vrijwilliger voor de vereniging. En daarnaast is hij ook aktief bij het Sinterklaasfeest in Ellecom, de Oranjevereniging en de vereniging Culturele Evenementen Ellecom.

Yvonne Versteege-van der Wal uit Dieren krijgt maandag telefonisch te horen dat ze ook wordt benoemd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De fysieke uitreiking van de Koninklijke onderscheiding vindt later plaats. Ze verricht diverse vrijwilligersactiviteiten, waaronder bijvoorbeeld bij de Ontmoetingskerk in Dieren en bij vluchtelingenwerk in de gemeente Rheden. Ook doet ze ouderenwerk voor Stichting Stoer.