Ramkraak op juwelier mislukt, maar enorme ravage

Ramkraak op juwelier mislukt

VELP – Vier mannen hebben een ramkraak gepleegd op een juwelier in Velp. De politie is naar hen op zoek. Ze kwamen het pand niet binnen, maar lieten wel een ravage achter. De kraak dateert van de nacht van 7 op 8 april. De ramkrakers richtten veel schade aan door het rolluik met een krik te ontwrichten en de ruiten en vitrines met mokers te vernielen.

Blauwe hatchback
Een vijfde man, de bestuurder van een blauwe hatchback waarin de inbrekers reden, stapte ook even uit. De politie wil nog steeds graag weten wie deze vijf mannen zijn. Wie kan iets vertellen over de auto die is gebruikt, bijvoorbeeld om welke type auto het gaat?

Gratis tiplijn
Bel de gratis tiplijn op 0800-6070 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem als je niet wilt dat jouw gegevens worden gebruikt: 0800-7000. Het zaaknummer is 2021155105.

Het bericht Ramkraak op juwelier mislukt, maar enorme ravage verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden