Dancefestival Dreamfields voor tweede jaar op rij afgelast

Dancefestival Dreamfields voor tweede jaar op rij afgelast. Foto: Martin de Jongh

LATHUM – Dancefestival Dreamfields is opnieuw afgelast. Het muziekfestijn rond recreatieplas Rhederlaag bij Lathum is door de organisatie doorgeschoven naar 9 juli 2022. Het festival wordt elk jaar door veel inwoners van Rheden bezocht, maar nu moeten ze wederom wachten.

“We hoopten dat onze droom dit jaar werkelijkheid kon worden, maar helaas hebben we toch moeten besluiten om Dreamfields Festival te verplaatsen naar een nieuwe datum: zaterdag 9 juli 2022. Hoewel we ontzettend veel zin hadden weer met z’n allen los te gaan, blijkt juli toch te vroeg te komen voor grote evenementen zoals Dreamfields.”

Verplaatsen niet mogelijk

Verplaatsen van het festival naar een datum later dit jaar was ook niet mogelijk. Het feestterrein rond de recreatieplas tussen Lathum en Giesbeek, wat jaarlijks 30.000 mensen trekt, blijft ook dit jaar leeg op 10 juli als gevolg van de coronamaatregelen. Maar de organisatie heeft goede hoop voor volgend jaar.

Voor dit jaar waren al zo’n 20.000 kaarten verkocht in de voorverkoop. Wie al een ticket heeft gekocht in de voorverkoop, kan dit gewoon bewaren. Dit blijft geldig voor de jubileumeditie in 2022, het wordt dan de tiende editie.

Geld terugvragen is ook mogelijk.

Zie ook: ons liveblog over de coronacrisis

Door: Mediapartner Studio Rheden