Opening Bibliotheek Velp live te volgen via Facebook

Opening Bibliotheek Velp live te volgen via Facebook Foto: Studio Rheden

VELP – Bibliotheek Velp krijgt vanaf maandag 10 mei wordt een nieuwe locatie aan Den Heuvel. Om 11 uur wordt de nieuwe ruimte officieel in gebruik genomen. Bibliotheek Velp gaat ook met de tijd mee want de opening is tevens live te volgen via Facebook. Vanwege de coronamaatregelen kan daar helaas geen publiek bij zijn.

De officiële opening van Bibliotheek Velp  vindt plaats in het bijzijn van wethouders Marc Budel en Dorus Klomberg van de gemeente Rheden, wethouder A. Logeman van de gemeente Rozendaal en Lianne Busser, directeur van de Bibliotheek Veluwezoom.

De opening is live te volgen via de Facebookpagina @terugnaardenheuvel.

Het bericht Opening Bibliotheek Velp live te volgen via Facebook verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden