Festival voor klassieke en nieuwe muziek bij Kasteel Rosendael

Kasteel Rosendael Rozendaal
Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – Op het park van Kasteel Rosendael in Rozendaal zal op zondag 25 juli voor het eerst een Klaterklanken plaatsvinden. Klaterklanken is een nieuw openluchtfestival voor klassieke en nieuwe muziek. Kern van Klaterklanken zijn de concertwandelingen waarbij artiesten miniconcerten geven op 5 verborgen plekken in het park van Kasteel Rosendael.

Het publiek weet dus niet van tevoren waar de concerten zijn en wat er gespeeld gaat worden. Klaterklanken bestaat onder andere uit concertwandelingen (coronaproof) met optredens van Calefax, Lidy Blijdorp, James Oesi, The Zoo en Thomas Dulfer.

Een gids leidt het publiek van 30 personen langs de 5 locaties. In totaal zijn er 9 concertwandelingen en 3 speciale familiewandelingen. De dag wordt afgesloten met een interactief slotconcert van het Haagse ensemble But What About. Kijk hier voor meer info over Klaterklanken.