Posbank schittert in Eurovisie Songfestival

Posbank schittert in Eurovisie Songfestival Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het vijftiende land wat dinsdagavond tijdens het Eurovisie Songfestival in Ahoy mocht optreden was Oekraine. Tijdens het voorstellen van Oekraïne werd Rheden ook op de kaart gezet. Er waren namelijk ook beelden van de Posbank te zien. Daarnaast zagen de kijkers ook diverse wilde paarden over de Veluwe lopen.

Vermoedelijk zagen 182 miljoen mensen het Eurovisie Songfestival wereldwijd. In Nederland keken waarschijnlijk ruim twee miljoen mensen.

In totaal doen 39 landen mee aan het Songfestival, verdeeld over de twee halve finales en de finale. Komende donderdag is tweede halve finale. En zaterdag zal in de finale ook de Nederlandse inzending Jeangu Macrooy optreden.

Door: Mediapartner Studio Rheden