Woningbouwplan Bloemershof in Dieren wordt uitgewerkt

Foto: Gemeente Rheden

DIEREN – De gemeente Rheden wil de woningbouwplannen Bloemershof voor het braakliggende terrein achter de brandweerkazerne, gymzaal en school in Dieren, verder uitwerken. De gemeente ziet daar graag 32 woningen en appartementen op het hoekperceel aan de Burgemeester Bloemersstraat en de Oostlaan.

Bouwbedrijf Reinbouw uit Dieren wordt mogelijk de ontwikkelaar en bouwer van de toekomstige 32 woningen omdat het in het verleden ook de brandweergarage, gymzaal en school heeft gebouwd.

De plannen zijn te bekijken op de website van de gemeente Rheden. Daar kan iedereen ook reageren op de plannen. De gemeente zal deze bekijken en waar mogelijk gebruiken in het ontwerp “dat als basis wordt gebruikt voor het te maken bestemmingsplan”.

Wethouder Ronald Haverkamp: ‘Ik ben blij dat we de plannen voor de woningbouw Bloemershof verder gaan uitwerken. Zeker in deze tijd waar de woningnood hoog is. De behoefte aan appartementen en grondgebonden seniorenwoningen is zeer groot in Dieren.”