Geen illegale voetbalwedstrijden in gemeente Rheden

Geen illegale voetbalwedstrijden in gemeente Rheden Foto: Studio Rheden

ELLECOM – De jeugd van Ellecom wilde afgelopen weekend graag voetballen. Daarom werd er weer een wedstrijd georganiseerd bij voetbalclub SC EDS in Ellecom. Afgelopen zondag zou daar een groep voetballers uit Arnhem en omgeving onder de naam het ‘regioteam’ illegaal spelen tegen een onbekende tegenstander.

Maar dit mocht nog niet ondanks de versoepelde maatregelen. Er mogen op dit moment alleen maar wedstrijden worden gespeeld binnen de eigen vereniging volgens voorzitter Erik Hekkers van SC EDS uit Ellecom. Daarom werd het het ‘illegale duel’ meteen afgelast.

SC EDS (Sportclub Ellecom De Steeg): “De wedstrijd van het Regioteam stond inderdaad op de planning in Ellecom zonder weten van het bestuur. Toen dit boven tafel kwam is de wedstrijd verboden omdat dit gewoon niet kan en mag. Toen ze wilde uitwijken naar VVO (sportpark De Pinkenberg in Rozendaal) is dit ook verboden, en zijn ze uitgeweken naar een andere locatie.”

Waar de wedstrijd uiteindelijk is gespeeld is niet bekend.

Het bericht Geen illegale voetbalwedstrijden in gemeente Rheden verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden