Kasteel Middachten krijgt vanaf woensdag een audiotour

Foto: Kasper Siebrands

DE STEEG – De tuinen van Kasteel Middachten in de Steeg gaan op woensdag 2 juni weer open voor publiek. Alles is in gereedheid gebracht voor het nieuwe tuinseizoen. Dit jaar is er ook een exclusieve audiotour ontwikkeld die de bezoekers meenemen door de ‘Buytensaelen van Middachten’.

Wie door de kasteeltuinen van Middachten loopt kan vanaf deze week via de audiotour luisteren naar mooie uitgebreide verhalen over het kasteel in De Steeg.

Middachten opent de deuren dit jaar van 2 juni tot en met 30 september. Bezoekers zijn dan welkom van woensdag t/m zondag van 12.30 tot 16.30 uur. In die periode worden ook diverse activiteiten georganiseerd, van een kruidendag en zomerconcerten tot lezingen en brocante, kunst- en boekenmarkten.