Leerlingen Anne Frankschool Ellecom starten textielrace

Leerlingen Anne Frankschool Ellecom starten textielrace Foto: Annemieke Dubbeldeman

ELLECOM – Leerlingen van de Anne Frankschool uit Ellecom zijn deze week gestart met een textielrace. Dit is een wedstrijd waarbij kinderen uit groep 6, 7 en 8 leren over het hergebruik van textiel en duurzaamheid.

De kinderen van de Ellecomse Anne Frank school zijn al druk bezig. De juf heeft zelfs een naaimachine meegenomen om kleding te herstellen. Daar krijgen ze namelijk extra punten voor. Daarnaast verdienen leerlingen ook punten voor elke kilo textiel die ze ophalen.

Dagelijks komen er zakken kleding op school binnen. Wie nog textiel over heeft kan zich aanmelden via Textielrace.nl en dan komt één van de kinderen het ophalen. De textielrace duurt tot 1 juli 2021.

Door: Mediapartner Studio Rheden