Flink ongeval op de hoofdstraat in Velp

Foto: Persbureau Heitink

VELP – De hulpdiensten zijn zaterdagavond groots uitgerukt voor een ongeval op de kruising Ommerhofselaan met de Hoofdstraat. Rond 23.00 kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer en werden de hulpdiensten op pad gestuurd.

Al snel bleek er voor de brandweer niet veel te doen en konden ze terug naar de kazerne. Hoe beide auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen is nog niet helemaal bekend. Wel is te zien dat ze flinke schade hebben. Er raakte niemand gewond, beide auto’s zijn afgesleept door een Berger.

De afgelopen weken gaat het hier vaker mis en de buurtbewoners die gaven aan zich af te vragen wanneer het eens echt goed mis gaat. ‘S avonds laat rijden ze vaak met hoge snelheid door de straat.

Foto: Persbureau Heitink