Repair Cafe weer open in Velp, Rheden en Dieren

Repair Cafe weer open in Velp

PURMEREND – Nu de coronamaatregelen in Nederland soepeler worden kan het Repair Café de deuren weer openen. Zowel in Velp, Rheden en Dieren gaan de komende weken weer veel vrijwilligers aan de slag om mensen met een klein budget te helpen.

Dieren
Op donderdagavond 24 juni is er van 19:00 tot 21:00 uur weer een RepairCafé in de Oase op het Calunaplein in Dieren. Bezoekers moeten zich bij Repair Café Dieren wel vooraf aanmelden. Dit kan via de Facebook pagina. Er wordt dan een tijdslot toegewezen.

Velp
Zaterdag 26 juni kunt u vanaf 14.00 uur weer gebruik maken van het Repair café in Buurthuis de Poort in Velp. Alles wat onder de arm meegenomen kan worden proberen ze daar te repareren. TV’s en koelkasten kunt u dus thuis laten staan. Kijk voor meer informatie ook op Buurthuisdepoort.nl of op Facebook.

Rheden
Het Repair Café in het Dorpshuis Rheden opent de deuren altijd op de eerste zaterdag van de maand, dus op 3 juli van 09.30 uur tot 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op Repaircafe-rheden.nl.

Het bericht Repair Cafe weer open in Velp, Rheden en Dieren verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden