Wegwerkzaamheden aan Kerklaan Rozendaal starten in augustus

Wegwerkzaamheden aan Kerklaan Rozendaal starten in augustus Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – De wegwerkzaamheden aan de Kerklaan in Rozendaal starten op 16 augustus, direct na de bouwvakantie. De werkzaamheden, die de veiligheid van de straat moet verbeteren, moet op 30 september 2021 klaar zijn. Dat laat de gemeente desgevraagd weten.

Op dit moment zoekt gemeente Rozendaal nog naar een aannemer voor de wegwerkzaamheden via een aanbestedingsprocedure. Duidelijk is al wel dat de aannemer die de herinrichting mag doen zich aan een strakke planning moet houden.

De Kerklaan wordt heringericht vanwege meerdere ongevallen tussen fietsers en voetgangers, waarbij er in 2018 zelfs een dode viel. In eerste instantie wilde de gemeente al in de lente aan de slag met de weg, maar door ziekte van een ambtenaar werd dat uitgesteld.

Door: Mediapartner Studio Rheden