Wandelaar mag zijn zegje doen op de Posbank zelf

Wandelaar mag zijn zegje doen op de Posbank zelf Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Iedereen kan donderdag tot en met zaterdag een vragenlijst invullen over de toekomst van de Posbank. Daarvoor liggen er vragenlijsten in het bezoekerscentrum aan de Heuvenseweg en in het paviljoen aan de Beekhuizenseweg. In Rozendaal ligt de vragenlijst bij het gemeentehuis.

De gemeenten Rheden en Rozendaal zijn bezig met een zogeheten masterplan voor het populaire natuurgebied. Daarom willen zij zoveel mogelijk mensen bereiken. “Mensen die niet uit de omgeving komen bijvoorbeeld”, zegt projectmedewerker Anouk van Engen. “Maar ook omdat er mensen zijn die de enquête liever niet digitaal invullen.”

Inmiddels zijn er vijfhonderd vragenlijsten ingevuld.

Van idee naar uitvoering
De vragenlijst is gemaakt om te horen wat bezoekers het liefst komen doen op de Posbank. Ook willen Rheden en Rozendaal weten welke ideeën bezoekers hebben voor de toekomst. Beide gemeenten willen de drukte aanpakken en zoeken daarom naar oplossingen in samenwerking met bezoekers, omwonenden en gebruikers.

Na deze week worden de ideeën opgehaald en gebundeld tot scenario’s. Eén van die scenario’s moet leiden tot een masterplan. Rond de jaarwisseling moet duidelijk zijn hoe dat plan eruitziet.

Het bericht Wandelaar mag zijn zegje doen op de Posbank zelf verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden