Veerpont Dieren – Olburgen na een week weer in de vaart

Veerpont Dieren – Olburgen na een week weer in de vaart Foto: Studio Rheden

DIEREN – De veerpont ‘Steeds Voorwaarts’ tussen Dieren en Olburgen gaat zaterdag om 09.00 uur weer in de vaart. Omdat het water afgelopen week over de veerstoep liep, was het voor de pontbaas niet meer mogelijk om aan te leggen. Maar het water in de IJssel is inmiddels weer een beetje gezakt en het gevaar is geweken.

Automobilisten, fietsers en voetgangers kunnen vanaf zaterdag weer gebruik maken van het pontje, zo meldt eigenaar Roland Jansen. De veerpont is met name populair onder fietsers. Zonder het pontje moeten zij via Doesburg fietsen of het pontje bij Brummen pakken.

Op de website Veerpont-dieren.nl staat de tijden vermeld wanneer de pont normaal vaart.

Het bericht Veerpont Dieren – Olburgen na een week weer in de vaart verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden